Stiri
Caută avocat
Caută avocat după nume
Afişare avocaţi după localitate
 

Lumea justitiei
Lumea justiţiei
Stiri
Arhiva anunturi
Conferintei internationale „PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA"
Anuntul privind desfasurarea celei de a cincea editii a Conferintei internationale „PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA” (www.businesslawconference.ro) organizata in data de 20 noiembrie 2015 de Departamentul de Drept din Academia de Studii Economice din Bucuresti impreuna cu Societatea de Stiinte Juridice si administrative. De asemenea va rog sa imi spuneti daca pe prima pagina a site-ului Baroului poate fi postat un banner de prezentare a conferintei.

Aceasta conferinta este o platformă de dezbateri juridice care examinează dezvoltările recente şi perspectivele de evoluţie ale dreptului afacerilor în cadrul a trei secţiuni: I. Drept public, II. Drept privat și III. Dreptul Uniunii Europene. Drept internațional. In cadrul conferintei sunt dezbatute problemede interes pentru avocati. Mai multe detalii despre conferinta se pot gasi pe site-ul acesteia: www.businesslawconference.ro precum si in Invitatia de participare atasata la prezentul email.

Mentionam faptul ca la deschiderea conferintei va participa si domnul avocat dr. Gheorghe Florea, presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania. De asemenea, toți avocatii participanti la conferinta vor primi 20 de puncte de pregatire profesionala.

Va informam ca Baroul Bucuresti a considerat ca aceasta conferinta este de un interes major pentru avocati si a publicat anuntul conferintei pe site-ul sau : www.baroul-bucuresti.ro
Publicat: 2015-10-12
Serviciul de asistenţă judiciară de la nivelul Baroului Alba
Hotărâri
Serviciul de asistenţă judiciară Alba Iulia
Serviciul de asistenţă judiciară Aiud
Serviciul de asistenţă judiciară Blaj
Serviciul de asistenţă judiciară Câmpeni
Serviciul de asistenţă judiciară Sebeş